Anestesisjuksköterska sökes till jobb i Umeå

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning?

Denna avdelning söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på operationsavdelning. Hit kommer patienter både akut och för inplanerade ingrepp. På avdelningen genomförs främst ortopediska ingrepp och ryggkirurgi. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

För att kunna söka uppdraget krävs vidareutbildning inom operation. Du får också gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från operationsverksamhet på universitetssjukhus. Jourtjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som anestesisjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Umeå

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cekå Iqhwmqx BMV, Ntlwkuhrg
Tidsperiod
45-51, 2 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Clymråwmb bbe bg Vigæ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka