Vi söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning?

Denna avdelning söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på operationsavdelning. Hit kommer patienter både akut och för inplanerade ingrepp. På avdelningen genomförs främst ortopediska ingrepp och ryggkirurgi. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

För att kunna söka uppdraget krävs vidareutbildning inom operation. Du får också gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från operationsverksamhet på universitetssjukhus. Jourtjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Välkommen in med den din ansökan!

Att ta sjukskötersketjänst som operationssjuksköterska via Agila

Arbetet som operationssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskearbete i Umeå?

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mohæ Prpyhpc PUK, Qfvwcrkgj
Tidsperiod
21-51
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pivshænrw ica fa Henå
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka