Vi söker operationssjuksköterska till uppdrag i Umeå

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning?

Denna avdelning söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på operationsavdelning. Hit kommer patienter både akut och för inplanerade ingrepp. På avdelningen genomförs främst ortopediska ingrepp och ryggkirurgi. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

För att kunna söka uppdraget krävs vidareutbildning inom operation. Du får också gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från operationsverksamhet på universitetssjukhus. Jourtjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Att arbeta som operationssjuksköterska via Agila

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskeuppdrag i Umeå

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Butæ Rvjflwn LIA, Lvhtjmgbw
Tidsperiod
2 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kwvtræbpi iha dd Uesæ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka