Operationssjuksköterska sökes till arbete i Umeå

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning?

Denna avdelning söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på operationsavdelning. Hit kommer patienter både akut och för inplanerade ingrepp. På avdelningen genomförs främst ortopediska ingrepp och ryggkirurgi. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

För att kunna söka uppdraget krävs vidareutbildning inom operation. Du får också gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från operationsverksamhet på universitetssjukhus. Jourtjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som operationssjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, operationssjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Umeå?

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qmyå Vwnlskr XUY, Xjuocekkk
Tidsperiod
19-33
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbkoqåviy fhf ha Gqdæ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka