Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Upplands Väsby

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna vårdcentral behöver stärka upp sitt team med ytterligare en sjuksköterska.

Hit vänder sig patienter i alla åldrar för vård och stöttning kring sin hälsa och livsstil.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet kring arbete inom primärvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Upplands Väsby

Kommunen är en gammal kulturbygd och det märker man inte minst på alla de fornlämningar man hittar här. Det finns spår av bebyggelse redan från förkristen tid. Upplands Väsby låg då vid vattnet och befolkningen levde då av fiske, säl- och sjöfågeljakt. Idag finns här allt man kan tänka sig behöva. Centrumgallerian i Väsby har en mängd olika butiker med stort utbud av kläder, elektronik, hälsokost osv. Från Upplands Väsby är det lätt att ta sig in till Stockholm City med pendeltåg. Känt ansikte från Upplands Väsby är Joey Tempest. Sångare och låtskrivare i det svenska bandet Europe.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Upplands Väsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wxpwjweqixjæjgw Æxnnl Jægguitxlxqwn PLE
Tidsperiod
26-28
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæisbqcxådeck Xtakrmjye hbaca Ipgryjjj Cæfwi
Region/kommun
Stockholm/Upplands Väsby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka