Bemanningstjänst för ögonsjuksköterska i Uppsala

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av sedvanliga uppgifter på ögonklinik. Arbetsuppgifterna som du som sjuksköterska kan förvänta dig är att assistera vid kataraktoperationer, polikliniska operationer och intravitreala injektioner.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Uppsala?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vejsgv Aatiyxuvyxwåsq Åggx
Tidsperiod
3-12
Efterfrågad kompetens
Ögon
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Irwwcrseflhaq fe hid ea Nawdaox
Region/kommun
Uppsala/Cqytvyt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka