Ledigt jobb för ögonsjuksköterska i Uppsala

Är du redo för en ny utmaning? Denna mottagning söker en erfaren sjuksköterska för att förstärka teamet. Här får du möjligheten att bli en viktig del av ett kompetent team som strävar efter att erbjuda en högkvalitativ vård.

På denna mottagning finns patienter som behöver olika typer av ögonoperationer, och du kommer att vara involverad i både för- och efterkontroller. Du kommer att arbeta i nära samarbete med en erfaren ögonläkare och tillsammans kommer ni att undersöka, diagnostisera och behandla barn med behov av glasögon, ensidiga synnedsättningar på grund av brytningsfel eller skelning, samt barn och vuxna med skelning, samsynsbesvär och neurologiska ögonproblem.

Verksamheten söker dig med liknande erfarenhet

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som ögonsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Otbuqqiemy wjmkqjbey, Ånpstkgvclfuuphs
Tidsperiod
40-1
Efterfrågad kompetens
Ögon (utbildad) eller Ögon (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Esegddsdåhnq eh ehhga Nmvwacf
Region/kommun
Uppsala/Rxjgxhb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka