Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Uppsala

Om du söker en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kan växa och utvecklas, så är detta uppdrag på denna vårdenhet något för dig. Det stora patientflödet erbjuder en unik möjlighet att få utmaningar och varje dag lära dig nya saker i din yrkesroll.

På mottagningen kan personer få hjälp med vanliga sjukdomar och skador som inte kräver sjukhusets resurser. Personalen har bred kunskap och erfarenhet och kan erbjuda behandling och remiss vid behov.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pqxgb Ocioaeghnwmxwt
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska, Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qfigdqårhq e Gegdo Rgwufog
Region/kommun
Uppsala/Qxayb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka