Bemanningsjobb för sjuksköterska i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Vi söker just nu dig till detta uppdrag för att främst täcka kvällar och helger till en början men troligtvis en förlängning med större behov till hösten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på akutmottagning alt. specialistutbildning inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, anestesi- eller intensivvård. På enheten är det högt tempo och möten där patienter har akut sjukdom eller skada. Önskvärt med kunskap i Cosmic.

Arbetstider:

A: 7-15.45,

C: 12-20.45

Natt: 20.30-7.15

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Att ta sjukskötersketjänst i Uppsala

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rkowbaqypn ygtlfoedh Evvsncencgtwefsf
Tidsperiod
39-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fxbukmdhsp iiwvocodp iai ba Lsfciin
Region/kommun
Uppsala/Pgxhegw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka