Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Vi söker just nu dig till detta uppdrag för att främst täcka kvällar och helger till en början men troligtvis en förlängning med större behov till hösten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på akutmottagning alt. specialistutbildning inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, anestesi- eller intensivvård. På enheten är det högt tempo och möten där patienter har akut sjukdom eller skada. Önskvärt med kunskap i Cosmic.

Arbetstider:

A: 7-15.45,

C: 12-20.45

Natt: 20.30-7.15

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som akutsjuksköterska

Att arbeta som akutsjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ghlixbqobb nrhqunkep Gocpimoctdwdbmxt
Tidsperiod
18-39
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Medicin (utbildad) eller Medicin (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Filhmmonqc nqbwyksts geb ig Hynfykn
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka