Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du på jakt efter en spännande och givande karriärmöjlighet? Nu söker detta universitetssjukhus en medarbetare inom anestesi och operation.

Här utförs operationer inom specialiteterna gynekologi, obstetrik och bröstkirurgi. Verksamheten omfattar både planerade operationer och akut verksamhet, måndag till fredag, med jourtid för gynekologiska och obstetriska patienter.

Här får du möjlighet att arbeta med patienterna i fokus och tillsammans med teamet leverera vård i världsklass.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Arbetet som anestesisjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Albwbqcwsn ihagurvdo Ypnqtuhi- ryi ibmitbuwimjgkugbekl bb-hf
Tidsperiod
16-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ejwkoge fhfhc Hjubpbq
Region/kommun
Uppsala/Uqvsuxk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka