Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna avdelningen söker nu nya medarbetare!

Hit kommer patienter i alla åldrar, från spädbarn till äldre vuxna, efter operationer inom ortopedi, öron-, näsa-, halskirurgi, käkkirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi har en egen postoperativ avdelning, 70 H, öppen dagtid, där våra patienter får den vård och uppföljning de behöver.

På denna arbetsplats får du möjlighet till personlig och professionell utveckling i en stimulerande arbetsmiljö med högkvalitativ vård.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom anestesi och postoperativ vård.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som anestesisjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Uppsala?

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uheqmbcnqr ulcnbdfao Fhaf- jdlmykp- åyhvciodcbssl,
Tidsperiod
24-48
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lfqcqrowbm jiwrmrvbn difca Vpeywji
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka