Bemanningsjobb för anestesisjuksköterska i Uppsala

Vill du vara en del av ett dynamiskt team inom kirurgi och bidra till att erbjuda vård av högsta kvalitet? Vill du jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå?

På kirurgoperationen arbetar man med både planerad och akut verksamhet, samt med patienter som behöver opereras efter trauma eller andra akuta tillstånd.

Här har du möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö där du får använda din kompetens och erfarenhet för att göra verklig skillnad i patienternas liv.

Sjuksköterskejobb hos Agila anestesisjuksköterska

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nnlfdehkyh tuekfkqaa Wyhudfhfxxfyrys
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nurrgnwxyy phmqwwpdx Tdgnqst dgecg Mwloaac
Region/kommun
Uppsala/Toickbj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka