Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Uppsala

Denna mottagning välkomnar barn, vuxna och äldre i behov av vård och erbjuder en omfattande primärvårdstjänst. De tar hand om allt från mindre besvär till hantering av kroniska sjukdomar. Det är ett givande, spännande och stimulerande arbete där varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra skillnad!

Mottagningen är för närvarande på jakt efter kompetenta sjuksköterskor som vill ansluta sig till vårt väletablerade team. Här kommer du att uppleva en mångsidig och utmanande arbetsmiljö där du möter patienter med olika sjukdomar och hälsotillstånd. På mottagningen finns en samverkan av olika yrkesgrupper som tillsammans strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vården.

Att ta tjänst som barnsjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som barnsjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
TKN Imlkbaae
Tidsperiod
50-51
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xreliw Bcterhqvari Fydé cdF iae ic Nkgtpxj
Region/kommun
Uppsala/Mgwpcds
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka