Agila söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning.

Barnkirurgiska sektionen består av kirurgi, neurologi/neurokirurgi, ortopedi och urologi. Här finns också en gemensam dagvårds verksamhet, samt mottagning. Barnkirurgiska sektionen tar emot barn från 0-18 år.

Specialistsjuksköterska inom barn. Erfarenhet av arbete inom barnneurologi, ortopedi och gastrokirurgi är meriterande annars krävs erfarenhet av barnsjukvård.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskearbete i Uppsala

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lfkvjhuaol Xcfaogdxnfcta bcA
Tidsperiod
7-12
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pyfgbqdqii nxixpvskwfqbd fghhd Vfmwank
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka