Agila söker barnsjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Denna mottagning välkomnar barn, vuxna och äldre i behov av vård och erbjuder en omfattande primärvårdstjänst. De tar hand om allt från mindre besvär till hantering av kroniska sjukdomar. Det är ett givande, spännande och stimulerande arbete där varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra skillnad!

Mottagningen är för närvarande på jakt efter kompetenta sjuksköterskor som vill ansluta sig till vårt väletablerade team. Här kommer du att uppleva en mångsidig och utmanande arbetsmiljö där du möter patienter med olika sjukdomar och hälsotillstånd. På mottagningen finns en samverkan av olika yrkesgrupper som tillsammans strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vården.

Sjuksköterskejobb hos Agila barnsjuksköterska

Som barnsjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Uppsala

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
TMI Cytdtlqjq QT - GL
Tidsperiod
30-31
Efterfrågad kompetens
Barn eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fxafjr Wsewxyvhyrc Jqxé edC hbebd Vuyhodm
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka