Bemanningstjänst för dialyssjuksköterska i Uppsala

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Dialys- och aferesmottagningen på detta universitetssjukhus är i behov av ytterligare en sjuksköterska. Här utförs vanlig dialys samt specialbehandlingar såsom plasmaferes, immunkolonnbehandling, LDL-aferes och glycosorb behandling.

I rollen som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och arbetar i nära team med undersköterska, fysioterapeut, dietist samt kurator. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom dialysvård.

De söker nu dig med tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Att jobba som dialyssjuksköterska via Agila

Att arbeta som dialyssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Uppsala

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uubensqlvv caojeyasr, Nwnllj- hxj jgrqawepolvypnbo
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cexjfqviåhah fegda Xqrortf
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka