Agila söker distriktssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna mottagning välkomnar barn, vuxna och äldre i behov av vård och erbjuder en omfattande primärvårdstjänst. De tar hand om allt från mindre besvär till hantering av kroniska sjukdomar. Det är ett givande, spännande och stimulerande arbete där varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra skillnad!

Mottagningen är för närvarande på jakt efter kompetenta sjuksköterskor som vill ansluta sig till vårt väletablerade team. Här kommer du att uppleva en mångsidig och utmanande arbetsmiljö där du möter patienter med olika sjukdomar och hälsotillstånd. På mottagningen finns en samverkan av olika yrkesgrupper som tillsammans strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vården.

Att ta sjuksköterskearbete som distriktssjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är distriktssjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjukskötersketjänst i Uppsala?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mdnawbsnhiwåcbb Locjuotey Nåijtaysdfr
Tidsperiod
27-30
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pnidrs Cjdsthhvqbe Qtfé hhE iih bi Dbllchg
Region/kommun
Uppsala/Njgpqsu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka