Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Hos oss utreds och behandlas vuxna patienter med sjukdomar och skador på det centrala, perifera och autonoma nervsystemet jämte muskelsjukdomar.

Avdelningen arbetar i tvärprofessionella team, alltid med patienten i fokus. På avdelningen finns 14 vårdplatser under vardagar samt 12 platser under helger. En stor del av vården bedrivs som regionsjukvård men vi bedriver även akutverksamhet för länets innevånare.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wpvslwbojy ofqwnfvdx Ugxsjxdy- jnv kjloprjdcwaxktl heM
Tidsperiod
9 (2023)-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oobehmugsg gfufagird cdb ff Gxefmjq
Region/kommun
Uppsala/Igtpsxb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka