Bemanningsarbete för sjuksköterska i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med universitetssjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Inom verksamhetsområde Öron-, näs- och halssjukdomar vårdas patienter före och efter operation, i alla åldrar och vårdtiden varierar mellan allt från mindre än ett dygn till längre vårdtid.

Arbetstid heltid, 100%. Rotationsschema dag/kväll/natt.

Arbetslivserfarenhet – Krav: vana från kirurgi (pre- och postoperativ vård), trackvård alt. vana av patienter med luftvägsdiagnoser. Meriterande – vana att vårda barn.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vxrrvowodf ooyagljsb Vkg ahP ÆQW
Tidsperiod
26-52
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad) eller Kirurgi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wrvlhqymhm vqywssobo Thwhtgl dhgif Tdrtntq
Region/kommun
Uppsala/Lohjmhl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka