Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. De är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Inom HSV har du en viktig roll och bidrar till att äldre kan få vård och bo kvar i hemmet. Du fattar medicinska beslut utifrån den enskildes situation och har ett nära samarbete med andra sjuksköterskor, rehabpersonal, regionen och hemtjänstpersonal.

Söker du detta uppdrag kan du vänta dig arbetsuppgifter såsom planera, genomföra och utvärdera HSL insatser. Även delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering samt ge både rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal.

Välkommen att skicka in din ansökan om du finner detta intressant!

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskearbete i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gugsdon htphny Iynibpimæwm
Tidsperiod
48-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ssijocvgr bcf ga Ctstvxq
Region/kommun
Uppsala/Gprsust
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka