Sjuksköterska sökes till arbete i Uppsala

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig, sjuksköterska som vill bli en del av vårdplaneringsteamet i denna kommun. I teamet ingår även biståndshandläggare och rehabpersonal.

Uppdraget innebär att du har hälso- och sjukvårdsansvaret vid vårdplaneringar. Det är vanligtvis två vårdplaneringar på sjukhuset för förmiddagen och eftermiddagen består av dokumentation och planering inför nästa dag.

Geriatrisk kompetens är mycket meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Uppsala en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pcsnooy qvqpni EhhtunxwiiaÆlprkdæxlkawmukumn
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mqtqxdhqvkc ece fh Uwfiqhh Moyulpj
Region/kommun
Uppsala/Bnivodt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka