Sjuksköterska sökes till jobb i Uppsala

Verksamheten är ett boende med 50 platser, 40 omvårdnad och 10 demens som ligger centralt. Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska som är van vid eget ansvar och självständigt arbete. Arbetsgruppen består av tre sjuksköterskor med patientansvar, en vid varje avdelning.

Arbetstiderna är 8 timmar emellan 07.00-17.00

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjukskötersketjänst i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gårtyxaåefis Dyscbkx clykyo
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vuqhrnæepvpkfsj be bebac Kiyylas
Region/kommun
Uppsala/Hsrotea
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka