Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på detta moderna och hemtrevliga äldreboende. Här finns totalt 99 lägenheter. I rollen som sjuksköterska ingår att utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.

Utöver detta har du ett nära samarbete med undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Tillsammans arbetar ni för att varje boende ska få en god vård och ett bra liv.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på äldreboende.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Uppsala?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hxfjuhs Qgclixmåagsp
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rogqwqqrwyæxpm ac S ddc id Jytsrpo
Region/kommun
Uppsala/Kxtcxpg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka