Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning hematologi söker nu fler sjuksköterskor.

Avdelningen tar hand om patienter som har en sjukdom i blodet, benmärgen eller lymfkörtlarna. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

De söker dig med erfarenhet av sjukhusvård på vårdavdelning. Erfarenhet av hematologisk vård önskas.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lfsnnfgbul nssmidybq Dpxneqetiqc
Tidsperiod
9-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xgf Deuarnrriæjel Wæt ib bai ed Keyatay
Region/kommun
Uppsala/Rdlihxd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka