Sjuksköterska sökes till jobb i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Geriatriska medicinavdelningen 30A som är en avdelning med 26 vårdplatser fördelade på 13 geriatriska och 13 internmedicinska vårdplatser söker minst en sjuksköterska från nu och minst till årsskiftet.

Utbildning/ Erfarenhet:

Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av geriatrik eller akutsjukvård. Kunskaper i Cosmic är ett krav.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cdhhkxjbwo Jjeepkwpc Eydfomuwi idS
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kyusckdhfi rjujcgwxe gda gd Gpbwcnh
Region/kommun
Uppsala/Nedpfmv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka