Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Är du på jakt efter en arbetsplats där du kan arbeta i en härlig miljö och fokusera på att erbjuda god vård till patienter? Då kan detta vara uppdraget för dig. Arbetsplatsen söker efter fler kompetenta sjuksköterskor som kan bidra till sin verksamhet.

Som sjuksköterska på denna enhet kommer du att ha ansvar för omvårdnaden av patienter, vilket inkluderar medicinska bedömningar, dokumentation och kommunikation med anhöriga. Du kommer också att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en boendeenhet.

Om du är intresserad av att arbeta på en sådan arbetsplats, bör du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en utmärkt möjlighet att arbeta inom vården och bidra till att förbättra livet för patienter.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Uppsala?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tjuh raknrxny- rue uæymycæwukpgqve
Tidsperiod
19-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qktcpbpmyayuycæxek ia cda ec Odlbfvl
Region/kommun
Uppsala/Ymspmso
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka