Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Uppsala

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. De är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Inom HSV har du en viktig roll och bidrar till att äldre kan få vård och bo kvar i hemmet. Du fattar medicinska beslut utifrån den enskildes situation och har ett nära samarbete med andra sjuksköterskor, rehabpersonal, regionen och hemtjänstpersonal.

Söker du detta uppdrag kan du vänta dig arbetsuppgifter såsom planera, genomföra och utvärdera HSL insatser. Även delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering samt ge både rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal.

Välkommen att skicka in din ansökan om du finner detta intressant!

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Stvqovw ynxgut Jncomuukåbn
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ueyaduoyr eig df Ewdhetp
Region/kommun
Uppsala/Kibpqna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka