Sjuksköterska sökes till tjänst i Uppsala

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp sin verksamhet.

Enheten tar emot patienter både akut och från väntelista. Här finns 17 sängplatser på vardagar och 12 på helger.

En spännande arbetsplats med trevliga kollegor väntar för en sjuksköterska med intresse för just njurmedicin. Avdelningen arbetar även med endorinologi, hud och internmedicin.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tqupspyvto trdnnquof - Con-ijxu- wpa aumaudunechai
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Idw Gxrbgarrhåmua Fåb f ffh gf Heqwtrd
Region/kommun
Uppsala/Hahvjdi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka