Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning hematologi söker nu fler sjuksköterskor.

Avdelningen tar hand om patienter som har en sjukdom i blodet, benmärgen eller lymfkörtlarna. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

De söker dig med erfarenhet av sjukhusvård på vårdavdelning. Erfarenhet av hematologisk vård önskas.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ogpwsawhhk vuxlnlxgd Jshqcqufsjt
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Raq Tavwudfeaæssr Qæd ca fga fe Itpehqn
Region/kommun
Uppsala/Iawytrf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka