Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Nu söker vi en sjuksköterska till denna vårdavdelning med onkologisk- och onkologendokrina patienter.

Här behandlas patienter med olika typer av tumörsjukdomar och neuroendokrina tumörer. Vårdtiden kan vara både kortare och längre.

Personalen har en unik kompetens inom områdena onkologisk endokrinologi, och onkologi. Vi kan erbjuda unik diagnostik och behandlingsmöjligheter. I det kliniska omhändertagandet av våra patienter samarbetar vi med flera andra avdelningar såsom klinisk kemi, patolog, röntgen, onkolog, nukleärmedicin och pet-centrum.

Meriterande med erfarenhet inom onkologi och/eller onkologisk endokrinologi.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qgksgfrnmc pncofbwpp Xcblpyjjfv rwtsddxyarviarfsefb ciaV
Tidsperiod
21-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mjdfoyxxæjnn ich hh Xqhfngo
Region/kommun
Uppsala/Ksphxpt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka