Bemanningstjänst för sjuksköterska i Uppsala

Uppdrag:

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke, akut och tidig rehabilitering samt diabetes och KOL. Antalet vårdplatser är 28. På avdelningen finns en speciell strokeenhet där arbetet sker i team.

Utbildning/ Erfarenhet:

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet i yrket

Arbetstid Natt

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lxnågiybi gtcynfvk Rusokbrlkhjcokdd f
Tidsperiod
35-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykjonbgfvl l Tebæswjp abf ib Oslædiit
Region/kommun
Uppsala/Oweåyrim
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka