Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på denna avdelning.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Enheten är en allmänmedicinsk akutvårdsavdelning med huvudinriktning på hjärtsjukdomar. I dagsläget finns 24 vårdplatser.

Erfarenhet av liknande arbete är meritererande. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel samt vara följsam och ha lätt för att sätta sig in i avdelningens rutiner och arbetssätt.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjukskötersketjänst i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ykaåcvrih mowadyae Pjgmmgxpwturdfsj g
Tidsperiod
35-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ttjtjkvbyt r Lpbæoulp M Qffækion
Region/kommun
Uppsala/Tdaæfeji
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka