Bemanningsarbete för sjuksköterska i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med hospitalet möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

På uppvakningsavdelningen får patienter ligga och vakna till ordentligt efter operationen innan det är dags att åka tillbaka till vårdavdelningen.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet verksamhetsområde. Arbetstiderna varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsplatsens journaldatasystem Cosmic.

Be oss kontakta dig, så berättar vi gärna mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Djepcvnorx idaqfyctd Svbdhhw xgooni
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lygughujte vtfrlsbsu cdcff Ejppddg
Region/kommun
Uppsala/Gteqefj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka