Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Geriatriska medicinavdelningen 30A som är en avdelning med 26 vårdplatser fördelade på 13 geriatriska och 13 internmedicinska vårdplatser söker minst en sjuksköterska från nu och minst till årsskiftet.

Utbildning/ Erfarenhet:

Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av geriatrik eller akutsjukvård.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hcvsmujaax Rvfcqfwsu Xwpbkwywa eeV
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Woxqvciagk pjyacviby dai ia Rgxkcri
Region/kommun
Uppsala/Ockbyhi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka