Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Detta är ett modernt äldreboende med 40 platser är för personer med demenssjukdomar och 40 platser för personer med stort omvårdnadsbehov.

Är du intresserad av att arbeta med äldre kan denna uppdragsgivare erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsplats med en engagerad och stabil arbetsgrupp. Här arbetar du enligt schema måndag - fredag. Förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår handledning av omvårdnadspersonal och kontakt med anhöriga/närstående, läkare och andra personer runt brukaren.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pndsmxx Oiceplsm
Tidsperiod
39-46
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tdpcwltbordft fd icbch Uheisxt
Region/kommun
Uppsala/Jilycas
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka