Bemanningsjobb för sjuksköterska i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba som sjuksköterska på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Verksamhetens ena del utreder/behandlar hjärtsvikt, klaffsjukdomar, PAH och GUCH-patienter. Här utreds även patienter inför hjärttransplantation.

Den andra enheten utreder/behandlar patienter med förmaksflimmer/fladder, ventrikulära och supraventrikulära takykardier och bradykardier.

På enheten utförs elkonverteringar av t.ex. förmaksflimmer patienter. Det finns även en poliklinisk verksamhet för elkonvertering.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aetogsdqwi ctjgvdgmx Tbd gaW Axåmchptrvralm
Tidsperiod
39-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Layrvpjmxa qssyfered eiddh Qobfdab
Region/kommun
Uppsala/Bhfbkru
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka