Sjuksköterska sökes till uppdrag i Uppsala

Nu söker vi dig. legitimerad sjuksköterska! Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Enheten har 20 vårdplatser + 6 dagvårdsplatser. Det är främst patienter med akut hjärtinfarkt och kärlkramp (kranskärlssjukdom) som vårdas hos oss, men även patienter med andra typer av akuta hjärtproblem som svår

hjärtsvikt eller allvarliga rytmstörningar.

Arbetet kräver att man kan jobba självständigt med omhändertagande av akuta hjärtinfarkter. Meriterande om man har arbetat på hjärtavdelning..

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Erbcvmedmv lhwktckku Xfr igJ KDL
Tidsperiod
39-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kiucvrqgbw njjfvahae ichcd Hjvetie
Region/kommun
Uppsala/Olgpwod
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka