Sjuksköterska sökes till jobb i Uppsala

Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska på detta äldreboende. Här finns tre enheter för vård- och omsorgsboende och en demensenhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på särskilt boende. Du leder omvårdnadsarbetet, delegerar till vårdpersonal, tar prover, lägger om sår och följer upp hälso- och sjukvårdsinsatser.

För att söka denna tjänst måste du ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från äldrevården är meriterande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Erdqjxsbof æphdpqqtnjj
Tidsperiod
5 (2024)-31 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Btebkæcnwæcwh a bhg da Xbwytrvfw
Region/kommun
Uppsala/Mesygin
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka