Sjuksköterska sökes till jobb i Uppsala

Sjuksköterska sökes till detta äldreboende. Uppdraget passar dig som har ett intresse för äldreomsorg och är van att ta egna beslut. Här möter du patienter med olika sjukdomstillstånd och som har varierande vårdbehov.

Du kommer bland annat ta prover, dela läkemedel, utföra såromläggningar och ha kontakt med anhöriga. Utöver det ingår att leda omvårdnadsarbetet och delegera uppgifter till övrig personal på boendet. Om du vill ha ett meningsfullt arbete där du får växa i din roll som sjuksköterska ska du söka detta uppdrag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Djæjskykxqaæawsb
Tidsperiod
5 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Donwnlaæbqi a eib dh Ksmwgv
Region/kommun
Uppsala/Hudpjbp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka