Sjuksköterska sökes till uppdrag i Uppsala

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Enheten är ett boende för patienter med stort omvårdnadsbehov. Här finns också boende och kunnande för de i behov av demensvård.

Enheten är ett mindre boende med totalt 28 lägenheter fördelade på två plan.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete är det meriterande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Uppsala

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vdbqtwq gqoile, Dsjqoxæfvscy åkcftkveskt
Tidsperiod
5 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lxkltråuprj egceh Qppkpbt
Region/kommun
Uppsala/Mmfpylf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka