Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Söker du en arbetsplats fylld med spänning och händelser där varje dag erbjuder unika möten med patienter med olika vårdbehov? Då är det här uppdraget något för dig!

Här får du möjligheten att jobba på ett sjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

På denna enhet vårdas i första hand patienter med svåra lungsjukdomar som KOL, lungcancer, cystisk fibros och andningssvikt. Till största del tas här emot patienter från akuten och andra vårdavdelningar men det finns även en planerad verksamhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskearbete i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fhntlmxwwa asqbhffgp Domjvfuftmfkyvu eiU
Tidsperiod
3 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fcuwimroup ypwwwoydj eea fa Qnmjmyn
Region/kommun
Uppsala/Xfmhcvy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka