Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Här vårdas patienter i behov av inneliggande vård på grund av sjukdomens allvarliga uttryck eller patientens stora omvårdnadsbehov. Här vårdas även patienter med njur och mag-tarmsjukdomar. Avdelningen har 10 vårdplatser gemensamma för reumatologen och hudsektionen.

Arbetstider: Tjänsten gäller nattetid och man ska även kunna arbeta helger och storhelger.

Arbetslivserfarenhet: Krav – arbetat som sjuksköterska i minst 3–5 år, arbetat inom medicin snarare än kirurgi.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Firovwiupn wqsnrxlpw Mik Cafadahidp- otj sheuivnvemdw caaMd
Tidsperiod
7-8
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Biqkldglæsvo heh he Hqsrust
Region/kommun
Uppsala/Vqhirtm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka