Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig, sjuksköterska som vill bli en del av vårdplaneringsteamet i denna kommun. I teamet ingår även biståndshandläggare och rehabpersonal.

Uppdraget innebär att du har hälso- och sjukvårdsansvaret vid vårdplaneringar. Det är vanligtvis två vårdplaneringar på sjukhuset för förmiddagen och eftermiddagen består av dokumentation och planering inför nästa dag.

Geriatrisk kompetens är mycket meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Uppsala

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Surmtbl fkqsnb Jhprocntunm
Tidsperiod
22-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yknfangbvch cgb ge Rbkjqib Hmukxtx
Region/kommun
Uppsala/Kdaiter
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka