Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Uppsala

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Enheten söker nu fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet för uppdrag på SÄBO med inriktning demens. Här finns totalt 79 lägenheter fördelade på nio enheter.

Arbetet innebär att vara omvårdnadsansvarig för de boende, göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel, delegera till vårdpersonal och ha kontakt med anhöriga.

De söker dig med tidigare erfarenhet av särskilt boende för äldre och demensvård. Minst två års yrkeserfarenhet krävs under de senaste fem åren

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ælsfytæquuq
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yrdhkycedtxkeqvt db, hhhcf Yynkdrm
Region/kommun
Uppsala/Jlbplgn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka