Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Uppsala

Letar du efter en arbetsplats där du kan vara en del av ett fantastiskt team där fokus ligger på att erbjuda god vård? Då är det här uppdraget som sjuksköterska på detta äldreboende något för dig!

Verksamheten består av omvårdnadsavdelning och en demensavdelning. Undersköterskor ansvarar för den dagliga omvårdnaden och har medicindelegering. Som sjuksköterska sköter du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som att ta hand om apo-dospåsar, dela dosetter, lägga om sår (om inte undersköterskorna har delegering), tar venprover etc

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete..

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mguyisno åeluaptukwi
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wlojxgh åhcjakhrxqe idc ia Vqtprnl
Region/kommun
Uppsala/Omlgeky
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka