Bemanningsjobb för sjuksköterska i Uppsala

Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete inom äldrevården? Nu söker vi en sjuksköterska till detta äldreboende som har 41 platser för omvårdnadsboende och demensvård. Här möter du personer med varierande vårdbehov och förutsättningar.

Arbetet bjuder på stor variation och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Du kan förvänta dig vanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på äldreboende.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bdrpssåjæurxs
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ubahhfæiævaj hhV fic cd Urshsjo
Region/kommun
Uppsala/Nffqmmd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka