Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Sjuksköterska sökes till detta äldreboende. Uppdraget passar dig som har ett intresse för äldreomsorg och är van att ta egna beslut. Här möter du patienter med olika sjukdomstillstånd och som har varierande vårdbehov.

Du kommer bland annat ta prover, dela läkemedel, utföra såromläggningar och ha kontakt med anhöriga. Utöver det ingår att leda omvårdnadsarbetet och delegera uppgifter till övrig personal på boendet.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lnåghvxpsxaåyjns
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Akwwharåxui b ehh bi Bdgqfs
Region/kommun
Uppsala/Ukspvpw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka