Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna avdelning erbjuder högspecialiserad sjukvård inom allmän och gynekologisk onkologi.

På detta uppdrag kommer du att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Det finns en öppen behandlingsmottagning för patienter som inte behöver läggas in för att få behandling. Har du tidigare erfarenhet inom onkologi eller medicin är detta önskvärt.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cvqpkmrmox lojhpydxa BthpuynyetwggrpkeiiB PKO
Tidsperiod
13-23
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Psbwocupålfy hg hif ih Eeiwwqx
Region/kommun
Uppsala/Qumsvhy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka