Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Enheten söker nu fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet för uppdrag på SÄBO med inriktning demens. Här finns totalt 79 lägenheter fördelade på nio enheter.

Arbetet innebär att vara omvårdnadsansvarig för de boende, göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel, delegera till vårdpersonal och ha kontakt med anhöriga.

De söker dig med tidigare erfarenhet av särskilt boende för äldre och demensvård. Minst två års yrkeserfarenhet krävs under de senaste fem åren

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Uppsala en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åssdcaætthv
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tyrmnslrthhwdesd ih, iaace Umpludd
Region/kommun
Uppsala/Euuaufw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka