Bemanningstjänst för sjuksköterska i Uppsala

Letar du efter en arbetsplats där du kan vara en del av ett fantastiskt team där fokus ligger på att erbjuda god vård? Då är det här uppdraget som sjuksköterska på detta äldreboende något för dig!

Verksamheten består av omvårdnadsavdelning och en demensavdelning. Undersköterskor ansvarar för den dagliga omvårdnaden och har medicindelegering. Som sjuksköterska sköter du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som att ta hand om apo-dospåsar, dela dosetter, lägga om sår (om inte undersköterskorna har delegering), tar venprover etc

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete..

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ryjeqirf åiiywoaywwb
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nfbotgl ævlfimujwxq cii dc Pfgxtso
Region/kommun
Uppsala/Mpwpalo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka